Vitamini so organske snovi, nujno potrebne za življenje. So bistvena hranila, ki jih telo potrebuje za svoje delovanje. Med drugim so pomembni za normalno delovanje organizma, za rast in razmnoževanje, za uravnavanje presnove in delovanje tkiv in organov. Človeško telo določenih vitaminov ne more tvoriti samo oziroma jih tvori v nezadostni količini, zato jih moramo pridobiti iz prehrane. Ker  je iz prehrane včasih težko pridobiti vse potrebne vitamine, vam lahko pomagamo nadomestiti te primanjkljaje in zadostitit dnevnim potrebam vašega telesa. Kljub temu, da sončni žarki pospešijo nastajanje vitamina D v koži, tudi poleti (kaj šele pozimi) prihaja do nezadostnega kritja dnevnih potreb po vitaminu D.

Črevesne bakterije proizvajajo vitamin K in biotin. Vitaminov  kot so A, C, E, B1, B2, B6, B12, folne kisline in pantotenske kisline pa telo sploh ne more tvoriti samo, zato jih moramo nujno vnesti s hrano ali z prehranskimi dopolnili, ki predstavljajo vir vitaminov.

Za vas smo pripravili skrbno izbran širok nabor, ki vam bo v pomoč pri pokrivanju vaših vsakodnevnih potreb po vitaminih.

Za podrobnejše informacije posameznega vitamina, njegovega delovanja v telesu, pomanjkanja in presežkov ter medsebojnega učinkovanja z drugimi vitamini in minerali si lahko ogledate v sekciji Aktualne teme – Blog.

KORISTNE POVEZAVE

BREZPLAČNA DOSTAVA OB NAKUPU NAD 40€

MOŽNOSTI PLAČILA

KONTAKT

Telefon: 051 789 175
E-mail: info@svetnarave.si
Naslov: V boršt 5, 1235 Radomlje

Delovni čas:
Pon – Pet  8:00 – 16:00

Dobro je vedeti, da lahko potem pametno izbirate!

Logo-Footer

BREZPLAČNA DOSTAVA OB NAKUPU NAD 40€

MOŽNOSTI PLAČILA

KONTAKT

Telefon: 051 789 175
E-mail: info@svetnarave.si
Naslov: V boršt 5, 1235 Radomlje

Delovni čas:
Pon – Pet  8:00 – 16:00